Elkészítés: A vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd rajta a fokhagymát. Megszórjuk pirospaprikával, a húst átforgatjuk benne, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk borral, takarékon félpuhára főzzük. Beletesszük a paradicsompürét, a zöldpaprikát, a reszelt zöldséget, a leveskockát, kevés vízzel felengedjük, fűszerezzük. Amikor a hús puha, hozzáadjuk a gombát, ha kicsit sok a leve, kevés liszttel vagy keményítővel sürítjük. Pici cukorral és a többi fűszerekkel ízlésünkre utána ízesítjük.
A spagettit az előírás szerint kifőzzük, ráhalmozzuk a ragut, tálalásnál reszelt sajttal megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.