Elkészítés: A gyalult tököt sós, citromos vízben 4-5 percig főzzük, de csak annyira, hogy ropogós maradjon. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük.
A felszeletelt gombát a margarinon megpároljuk, megsózzuk, borsikafűvel, zsázsával fűszerezzük.
Egy mély tűzálló tálat margarinnal kikenünk, és a tököt a pirított gombával felváltva belerétegezzük. A tojást a kefirrel elkeverjük, megsózzuk, és a tetejére öntjük.
Reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.