Elkészítés: A gombát felszeleteljük, 1 evőkanál olajon megfonnyasztjuk. Mikor langyosra hűlt, összekeverjük az apróra vágott sonkával, lilahagymával, petrezselyemmel, a lereszelt sajttal és a krémsajttal. Megkóstoljuk, ízlés szerint sózzuk, alaposan megborsozzuk.
A palacsinták szélére teszünk 1-1 nagy evőkanállal a töltelékből. A két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük, hústűvel rögzítjük.
A szokásos módon bepanírozzuk, bő, forró olajban pár perc alatt barnára sütjük.
Ízlés szerint (én paradicsomsalátával) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.