Elkészítés: A karajt kiverjük, széleit bevagdossuk, megsózzuk, 2 evőkanál forró zsírba vagy olajba téve mindkét oldalát hirtelen lepirítjuk. Kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt majdnem puhára pároljuk.
Kikent tűzálló tálba tesszük a hússzeleteket. Közben az apróra vágott hagymát kissé megfuttatjuk a maradék zsíron, rátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk, és zsírjára pároljuk. Ráöntjük a tojást, beleszórjuk a finomra vágott zöldpetrezselymet, majd utána sózzuk, és addig kevergetjük, amíg összeáll.
A hússzeleket betakarjuk 1-1 szelet sonkával, elosztjuk rajta a gombát, betakarjuk 1-1 szelet sajttal, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt elolvad.
Burgonyával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.