Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, a hagymát pucolás után apróra vágjuk. A keveréket sóval, borssal megszórjuk, és vajban puhára pároljuk. A petrezselymet aprózzuk, és a gombához keverjük.
A húst vékonyra verjük, és egy-egy adag gombás krémet kenünk a szeletekre. Feltekerjük, és kereszt alakban 2-2 szalonnaszeletbe burkoljuk. Fogvájóval mindet megtűzzük, és aranyszínűre grillezzük.
A burgonyát alaposan megsikáljuk, majd alufóliába csomagoljuk, és megsütjük.
Készíthetjük úgy is, hogy először félig megfőzzük, majd utána sütjük. Tálaláskor nem bontjuk ki teljesen a fóliát. A krumplik tetejét levágjuk, és
petrezselyemmel, sóval, borssal, snidlinggel habosra kevert vajat kenünk rá.
A currys szószhoz 1 fej apróra vágott hagymát olajban üvegesre párolunk, majd 1 evőkanál curryvel meg 1 evőkanál liszttel megszórjuk, és felengedjük 5 dl tyúkhúslevessel. Sóval, borssal ízesítjük, és sűrűre főzzük.
A húsokat a szósszal és a burgonyával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.