Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, a hagymát pucolás után apróra vágjuk. A keveréket sóval, borssal megszórjuk, és vajban puhára pároljuk. A petrezselymet aprózzuk, és a gombához keverjük.
A húst vékonyra verjük, és egy-egy adag gombás krémet kenünk a szeletekre. Feltekerjük, és kereszt alakban 2-2 szalonnaszeletbe burkoljuk. Fogvájóval mindet megtűzzük, és aranyszínűre grillezzük.
A burgonyát alaposan megsikáljuk, majd alufóliába csomagoljuk, és megsütjük.
Készíthetjük úgy is, hogy először félig megfőzzük, majd utána sütjük. Tálaláskor nem bontjuk ki teljesen a fóliát. A krumplik tetejét levágjuk, és
petrezselyemmel, sóval, borssal, snidlinggel habosra kevert vajat kenünk rá.
A currys szószhoz 1 fej apróra vágott hagymát olajban üvegesre párolunk, majd 1 evőkanál curryvel meg 1 evőkanál liszttel megszórjuk, és felengedjük 5 dl tyúkhúslevessel. Sóval, borssal ízesítjük, és sűrűre főzzük.
A húsokat a szósszal és a burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.