Elkészítés: A zöldségeket darabolom, a burgonyát kis kockákra, a hagymákat finomra aprítom, a gombát felszeletelem.
Felhevített zsiradékban a zöldségeket a vöröshagymával és a gombával magas hőfokon néhány percig dinsztelem, hozzáadom a fokhagymát. Félrehúzom, a lisztet elkeverem benne, meghintem őrölt paprikával, és felengedem kb. 1,4 liter vízzel. Sózom, borsozom, a többi fűszerrel ízesítem.
Amikor forr, a tejszínt elkeverem benne, a galuskatésztát a forró levesben megmelegített kiskanállal beleszaggatom (mire beleszaggatjuk a tésztát, kész is a leves).
Sok zellerzölddel meghintem, csipet cukrot, pár csepp ecetet adok hozzá, és rövid pihentetés után tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.