Elkészítés: Pároljuk meg a hagymát 2-3 evőkanál olajon, tegyük bele az apróra vágott gombát, pároljuk puhára. Állítsuk lassú tűzre. Engedjük fel tejszínnel és a tejföllel. Ekkor tegyük bele az elkapart fokhagymagerezdet(eket), és fűszerezzük, kevergessük. Ha ne hígnak találnánk, beleszórhatunk óvatosan egy-két kiskanál lisztet főzés közben... A legvégén kell belekeverni a finomra vágott petrezselymet, és még egyet-kettőt rotyogtatni vele. Közben főzzük ki a megszokott módon a spagettit. (Javaslat: ne főzzük túl puhára, szűrés után öblítsük át hideg vízzel, tegyük 1-2 evőkanál olajra, keverjük óvatosan meg, melegítsük fel lassú tüzön...)
Tálaláskor a spagetti tetejére szedjünk a mártásból és szórjuk meg sajttal.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.