Elkészítés: Az apróra vágott szalonnát megpirítjuk, majd beletesszük a feldarabolt hagymát és gombát is. Sóval, borssal ízesítjük, kihűtjük, és belekeverjük a rizst és a tojást is. Ezzel töltjük meg a káposztaleveleket.
A maradék káposztát felvágjuk, felét a fazék aljára helyezzük, és megszórjuk kaporral, rátesszük a gombócokat, újra kaporral ízesítjük, majd befedjük a maradék káposztával. Vízzel felöntjük, és puhára főzzük.
Gyenge rántással sűrítjük, és kis tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.