A gombát tisztítsuk meg és vágjuk nagyobb darabokra, majd olajon kissé pirítsuk meg. A kiflit áztassuk a tejbe. Az darált sertéshúst, a kicsavart, beáztatott kiflit, valamint a gombát keverjük össze a petrezselyemmel és a provence-i fűszerrel, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A leveles tésztát egy belisztezett deszkán nyújtsuk ki és vágjuk téglalap alakú szeletekre. A tésztaszeletek felére halmozzunk a töltelékből, majd a szeletek szélét kenjük meg tojássárgájával. Fedjük be mindegyiket egy másik tésztaszelettel, és nyomkodjuk össze a széleket.
A töltött tésztákat tegyük egy tepsire, kenjük meg 2 evőkanálnyi tejjel együtt felvert tojássárgájával, szórjuk meg pirospaprikával, majd 225 °C-ra előmelegített sütőben süssük kb.12 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.