Elkészítés: A tésztát kifőzzük.
A kelbimbót megpucoljuk, szükség szerint félbe vagy negyedbe vágjuk. Annyi vízben, ami ellepi, kb. 5 percig főzzük 1 leveskockával, csak éppen annyira, hogy elkezdjen puhulni, de ne főjön szét. Leszűrjük, de a léből kicsit félreteszünk.
A hagymákat megpucoljuk, apróra vágjuk, olajon megpirítjuk (én házi libazsírt használtam), beleöntjük a gombát (én üveges gombát használok, amiben sok féle, ízletes gomba van), fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, bazsalikommal, kicsit pirítjuk. Hozzáöntjük a kb. 1 dl húslevet (a kelbimbó főzőlevéből) és az 1 dl bort, így pároljuk még a gombát kb. 10 percig, amíg a bor is veszít a savasságából.
Turmixgépbe öntjük a gombás alapot, a tejfölt és a sajtkrémet, és összeturmixoljuk.
Egy jénaiban összekeverjük a tésztát a szósszal és a kelbimbóval, rászórjuk a reszelt sajtot, majd 180 fokos előmelegített sütőbe dugjuk, és 20-25 percig sütjük, amíg szép pirosra sül a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.