A megtisztított gombákat szeljük vékony szeletekre, a hagymákat pedig négyfelé.
A tésztát nyújtsuk ki, körben vágjuk le a széleit, majd osszuk 8 egyenlő négyzetre.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, helyezzük bele a tésztanégyzeteket, és a szélüket kenjük be felvert tojással.
A félretett tésztát vágjuk vékony csíkokra, majd ragasszunk belőlük peremet a tésztanégyzetek széleire.
Az összes tésztalapocskát kenjük át tojással, a közepüket szurkáljuk meg egy villával. 180 °C-os sütőben 6 perc alatt kicsit süssük át őket, majd vegyük ki a sütőből, és mindegyikre tegyünk 1 szelet mozzarellát, egy fél koktélparadicsomot, pár gombaszeletet és 1 darab hagymát.
Sózzuk meg, majd további 15 percre tegyük vissza a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.