Az apróra vágott vöröshagymát pirítsuk meg olajon serpenyőben. Adjuk hozzá a tisztított, felkockázott gombát, és egy fokhagymagerezdet. Elkeverve az aprított petrezselyemmel sózzuk, borsozzuk, pároljuk puhára, majd a végén pirítsuk át. Hagyjuk hűlni a tölteléket.
A combokat óvatosan nyissuk fel késsel, töltsünk a résbe kanálnyi gombás hagymát. Nagy varrótűvel, konyhai cérnával zárjuk le a nyílást, majd tekerjük is át cérnával a töltött húst, hogy ne folyjon ki a töltelék, ne repedjen szét a hús. Sózzuk, borsozzuk a combokat.
Olajon pirítsuk át mindkét oldalát. Dobjuk hozzá a fokhagymagerezdet, a rozmaringot. Tíz percig süssük kevergetve, hogy a fokhagyma ne égjen le. Öntsük fel fehérborral, húslével. Forraljuk át, majd negyedórán át süssük. Távolítsuk el a cérnát a sült combokról.
Előmelegített tálon forrón kínáljuk a szűrt mártással és sült burgonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.