Elkészítés: A tököt 1,5-2 cm-es karikákra vágjuk, vékonyan meghámozzuk, kibelezzük. Kikent, morzsával megszórt nagy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk, zsírjára sütjük, rátesszük a szeletelt gombát, aprított vöröshagymát, és puhára pároljuk. Belekeverjük a petrezselymet, a tojásokat, a búzadarát, jól összekeverjük, és ezzel a masszával megtöltjük a tökkarikákat.
2 deci vízben felfőzünk 1 húsleveskockát, és ha már nem forró, simára keverjük a liszttel és tejföllel. Ezzel meglocsoljuk a tökkarikákat.
A tepsit lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt puhára pároljuk. Levesszük a fedőt és pirosra sütjük.
A tetejét tálaláskor díszíthetjük kisült szalonnaszeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.