Elkészítés: A karajt megmosom, és kb. fél cm vastag szeletekre vágom. A felszeletelt karajt kiklopfolom, az egyik felét megsózom. A szalonnát vékony szeletekre felszelem, a hagymát apró kockákra vágom.
Minden szelet húsra 1 szelet szalonnát és egy kevés hagymát teszek, feltekerem, és átszúrom egy fogpiszkálóval. Tepsibe olajat öntök, majd kb. 200 fokon 1 óráig sütöm. Ezután megkenem a húsok tetejét a felvert, megsózott tojással, amihez adok egy kevés étolajat. Visszateszem a sütőbe, 150 fokon negyed óráig pirítom.
A rizst megmosom. Egy edénybe kevés olajat öntök, pár perc alatt megpirítom rajta a rizst. Hozzáadom a vizet, megszórom ételízesítővel, és addig főzöm, amíg el nem tűnik róla a víz.
Tálaláskor olajos paprikát, savanyú uborkát vagy akármilyen zöldséget tehetünk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.