Elkészítés: A húst vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Minden szelet húsra karikára szelt lilahagymát, 5 szelet parasztkolbászt, kevés reszelt sajtot teszünk, majd felgöngyöljük. Baconnel körbetekerjük, tepsibe tesszük. Lefedjük alufóliával. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 35 percig sütjük.
Ezután az alufóliát levesszük róla, a szaftjából csak egy keveset hagyunk a húsok alatt. A többi szaftot félretesszük a mártáshoz. A húst fólia nélkül visszatesszük még 10 percre, míg szépen megpirul.
Közben elkészítjük a mártást. Ehhez felolvasztjuk a vajat, elkeverjük benne a lisztet. Folytonos keverés közben hozzáöntjük a tejet, a húsból kisült szaftot, majd végül a reszelt trappista és füstölt sajtot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A kívánt sűrűséget tejjel szabályozhatjuk. Ha elkészült, krokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.