Elkészítés: A tojásból, a tejből, a tejfölből és a lisztből 2 db lepényt sütünk. A tejből, vajból, lisztből besamellt készítünk. Mindkettőt sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
A karajt körkörösen szeletté vágjuk, majd kisebb konyharuha nagyságúra klopfoljuk. Besózzuk, és a besamellel vékonyan bekenjük. Erre fektetjük a 2 tojáslepényt, amit ismét besamellel kenünk be. Rátesszük a gépsonkaszeleteket, megszórjuk a zöldségkeverékkel, és rátesszük a leforrázott spenótleveleket.
Feltekerjük, zsineggel megkötözzük, olajjal bekenjük, és a tepsibe 2 dl vizet öntve alá, fóliával letakarva 1 órát sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.
Felszeleteljük, és bármilyen körettel tálaljuk a pecsenyelével együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.