Elkészítés: A levest forrásig hevítjük, beledobjuk a megmosott rizst, és mérsékelt tűzön lassú forralással 10-12 percig főzzük (a rizst ne főzzük túl puhára).
A kicsavart citromot átszűrjük, a tojást jó habosra felverjük. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojáshoz a citrom levét, majd apránként 5-6 evőkanál levest (krémszerűnek kell lennie).
Lehúzzuk a levest a tűzről, és lassan hozzácsurgatjuk a citromos-tojásos krémet. Ízlés szerint borsozzuk, sózzuk, meghintjük petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.