Elkészítés: Közepes edényben 1 liter vizet a leveskockával felforralunk, majd csökkentjük a lángot, beletesszük a csirkehúst és a citromhéj felét. Lefedjük, és lassú tűzön kb. 15 percig főzzük, majd kivesszük a félig megfőtt csirkemellet, hagyjuk kicsit kihűlni, és vékony szeletekre vágjuk. Közben az újra felforralt levesbe belefőzzük a rizst, és kb. 20 perc múlva a csíkokra vágott húst. Egy kisebb edényben összekeverjük a citromlevet, a maradék reszelt citromhéjat és a tojások sárgáját. Amikor a rizs és a hús megpuhult, levesszük a tűzről, és hozzáadjuk az ízesített tojássárgáját, és addig kevergetjük, amíg a leves kifehéredik és egy kicsit besűrűsödik. Az oregánóval, a mentával és a petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük. Tálaláskor minden adag tetejére egy evőkanál habosra kevert joghurtot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.