Elkészítés: Egy kapcsos tortaformát kenjünk ki egy kis olívaolajjal vagy vajjal, és fektessünk bele 2 réteslapot.
A spenótlevelet forrázzuk le, vagy a fagyasztott spenótot engedjük fel. Egy serpenyőben 2 evőkanál vajon piritsuk meg az összevágott fehérhagymát és fokhagymát, majd adjuk hozzá a spenótot.
Egy másik serpenyőben olvasszunk vajat, adjunk hozzá lisztet, majd öntsük fel tejjel. Addig forraljuk, míg be nem sűrűsödik. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük szerecsendióval, majd öntsük hozzá a spenótos keveréket. Törjük bele az egész tojásokat, a fetát is morzsoljuk bele. Jól keverjük el, és öntsük a réteslappal kibélelt tortaformába. Hajtsuk be a réteslapok széleit, és 2 teljes réteslappal fedjük le az egészet.
180 fokra előmelegített sütőbe tegyük, és süssük 30-40 percet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.