Elkészítés: A felkockázott szalonnát kiolvasztom, majd az apróra vágott vöröshagymával, a pirospaprikával, a felkockázott paprikával és a paradicsommal pörköltalapot készítek.
Felöntöm vízzel, és hozzáadom a nagyon apróra vágott burgonyát. Sózom, borsozom, és addig főzöm, amíg a burgonya magától szétmálik.
Közben sós, olajos vízben kifőzöm a tésztát, leszűröm, és amikor kész a burgonyánk, összekeverem őket. Kicsit lepirítom az alját.
Kovászos uborkával, csípős savanyú paprikával adom az asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.