Elkészítés: A pestóhoz a fenyőmagokat serpenyőben olaj nélkül megpirítjuk. A bazsalikomot megmossuk, lecsepegtetjük, leveleit lecsipkedjük. A fokhagymát megpucoljuk. A magot, a bazsalikomot, a fokhagymát és az olívaolajat pürésítjük. A végén a parmezánt belekeverjük, sóval, borssal ízesítjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, a paprikákat cikkekre vágjuk, a padlizsánt és a cukkinit nem túl vastag szeletekre vágjuk. A laskagombát is megmossuk, és konyhai papírtörlőre téve leitatjuk róla a vizet.
A zöldségeket meglocsoljuk az olívaolajjal, majd a grillrácson többször megfordítva valamennyit megsütjük, sóval és borssal ízesítjük.
A pestóval és friss bagettel tálaljuk, degrillhúsok, halakköretének is remek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.