Elkészítés: Az almákat megmossuk, megtisztítjuk, magházukat eltávolítjuk, majd fél cm vastag cikkelyekre vágjuk. Sütőlapra tesszük, meghintjük a színes borssal és az olívaolaj 1/3 részével. A felszeletelt gombákat az olívaolaj egy részében megforgatva hirtelen megsütjük, sóval és fehérborssal fűszerezzük. Grillen megsütjük az almaszeleteket, és elkészítjük a dresszinget. A vinaigrette-hez (öntethez) a mustárt az olívaolaj maradék harmadrészével kikeverjük, hozzáadjuk a citromlét vagy a balzsamecetet, és só, bors, porcukor hozzáadásval pikánsra fűszerezzük. A tálalótányért megszórjuk a pirított fenyő ill. tökmagokkal, ráhalmozzuk a lecsepegtetett és összetépkedett salátaleveleket, majd ráhelyezzük a grillezett almaszeleteket, az aszalt szilvát és az erdei gombákat. A vinaigrette öntettel megspriccelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.