Elkészítés: Keverjük össze az olívaolajat, az ecetet, a grapefruit facsart levét 1 evőkanál aprított mentával és 1 gerezd zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.
Fűtsük jól fel a grill-lapot. A salátát hosszában negyedeljük, a hagymát 4-5 mm vastagságúra szeleteljük. Egy ecsettel kenjük meg a saláta negyedeket és a hagymakarikákat is a páccal. Először a hagymaszeleteket helyezzük a grillre, addig süssük, amíg kissé megpuhul, oldalanként úgy 3 perc. A megsült szeleteket szedjük szét karikákra. A salátaszíveket és a felszeletelt sajtot oldalanként 2-2 percig grillezzük. A halloumi sajt puha, de grillezés során ropogós kérget süthetünk rá.
Tálaláskor helyezzük tányérokra a sajtszeleteket és a salátákat, szórjuk meg a sült hagymakarikákkal. A pác maradékával locsoljuk meg, majd szórjuk meg friss mentával. Igazán kellemes, frissítő nyári grillfogás.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.