Elkészítés: A cukkinit és a gombát megtisztítom, a cukkinit szeletelem is, a sajtot (lehet bármilyen, a készítőnek tetsző fajta, de kemény sajt legyen) felszeletelem olyan fél centisre, majd ezeket darabolom. A paradicsomokat karikázom.
Dzsafi barátom szavaival élve, előkapom kedvenc, de egyetlen beltéren használható, elektromos árammal (villanyszámal növelő) működő grillsütőnket.
Közben a zöldségféléket gyengén sózom, borsozom, és alaposan megszórom bazsallikommal. Állni hagyom néhány percig.
A sajtdarabokat gondosan belehelyezem a nekik való raclette-tálkákba, betolom a sütő alagsori szintjére. A befűszerezett gombát, cukkinit és paradicsom karikákat a készülék felső szintjére (hiszen ők a főbérlők) helyezve megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.