Elkészítés: A cukkinit és a gombát megtisztítom, a cukkinit szeletelem is, a sajtot (lehet bármilyen, a készítőnek tetsző fajta, de kemény sajt legyen) felszeletelem olyan fél centisre, majd ezeket darabolom. A paradicsomokat karikázom.
Dzsafi barátom szavaival élve, előkapom kedvenc, de egyetlen beltéren használható, elektromos árammal (villanyszámal növelő) működő grillsütőnket.
Közben a zöldségféléket gyengén sózom, borsozom, és alaposan megszórom bazsallikommal. Állni hagyom néhány percig.
A sajtdarabokat gondosan belehelyezem a nekik való raclette-tálkákba, betolom a sütő alagsori szintjére. A befűszerezett gombát, cukkinit és paradicsom karikákat a készülék felső szintjére (hiszen ők a főbérlők) helyezve megsütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.