Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk, majd négybe vágjuk. Felforrósított olajon a tarhonyát addig pirítjuk, amíg világosbarna lesz. Félrehúzzuk a tűzről, és belekeverjük a pirospaprikát, majd azonnal annyi vizet öntünk hozzá, hogy 2 ujjnyira ellepje. Beletesszük a leveskockát, meghintjük törött borssal és kevés sóval. A tűzre visszatéve 25 percig forraljuk kis lángon, közben a tarját apróra vágjuk. Ha a párolási idő letelt, a tarhonyához adjuk a tarját, a zöldborsót és a kukoricát a levével együtt, jól összekeverjük, és további 5 percig főzzük. Ezután lefedve hagyjuk állni további 15 percig, addigra az összes levet beszívja. Tálalás előtt összekeverjük, és salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.