Elkészítés: A húst 2,5 l vízzel, a vöröshagymával, a fokhagymával, 15 szem borssal, 6-8 szem szegfűborssal, 5 dkg tisztított, felkarikázott gyömbérrel, 1 púpozott evőkanál ételízesítővel feltesszük főni.
A forrás kezdetétől közepes lángon 1 óra 30 percig főzzük, közben a habját leszedjük.
A fenti idő leteltével kiegészítjük az elfőtt vizet, s a megtisztított, feldarabolt zöldséget beletesszük, és még 25-30 percig főzzük.
Mielőtt levesszük a tűzről, megszórjuk a vágott petrezselyemmel.
Levestésztát (cérnametéltet) főzünk hozzá, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.