Elkészítés: A margarint, a mézet, a cukrot és a fűszereket kis lángon felmelegítjük, jól összekeverjük, majd a tejet hozzáadjuk, és az egészet hagyjuk kihűlni. A szódabikarbónát a lisztbe keverjük, majd a teljes masszával tésztát gyúrunk belőle. Legalább egy napra hűvös helyre, vagy hűtőszekrénybe tesszük.
Lisztes deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk, és figurákat szúrunk ki belőle. Előmelegített sütőben világosbarnára sütjük.
Ha maradt tésztánk vagy elfogy az időnk, nyugodtan a mélyhűtőbe rakhatjuk, akár fél évig is eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.