Elkészítés: Az egész tojásokat a cukorral és egy csipet sóval addig keverem, míg feloldódik a cukor. Közben kanalanként hozzáadom a vizet is. Ezután óvatosan hozzáadom a lisztet, amibe előzőleg belekevertem a szódabikarbónát vagy a sütőport.
Az almákat meghámozom, cikkekre vágom. Közepes méretü tepsit kivajazok, beleterítem az almát, vagy szépen sorba belerakom, megszórom fahéjjal, ráöntöm a tésztát. Előmelegitett sütőben 20-25 perc alatt megsütöm /tűpróbáig/, míg a teteje pirosasbarna lesz. Ha megsült, kiborítom, az alma lesz felül. Megvárom, míg kihűl.
A krémhez a tejben megfőzöm a pudingot, majd kihűtöm. A margarint a cukorral habosra keverem, majd a kihűlt pudinggal is jól összedolgozom, és rákenem az almás süteményre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.