Előkészítés: A narancsot alaposan megmossuk, vékonyan meghámozzuk, és a héját apró darabokra vágjuk. Kettő levét kinyomjuk, a harmadikat vékonyan felkarikázzuk.
Elkészítés: A narancs héját kis serpenyőbe tesszük, felöntjük 1 dl vízzel. Lefedjük, és lassú tűzön 10 percig főzzük. (Amíg megpuhul.) Hozzáadjuk a kristálycukrot, tovább melegítjük, hogy szirupos legyen majd hűlni hagyjuk. Belekeverjük a narancs levét. A tejszínhabot a porcukorral habosra verjük. Belekeverjük a krémtúrót, majd az egészet a narancsos sziruphoz adjuk. Mielőtt tálaljuk, alaposan behűtjük, a narancskarikákkal díszítjük.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.