Elkészítés: A csíkokra metélt pulykahúst a fűszerkeverékkel megszórjuk. A hosszában félbevágott cukkinit felszeleteljük. A salátát csíkokra, a paradicsomot kettévágjuk. A sajtot szétmorzsoljuk. Az uborkát durvára reszeljük. A présen átnyomott vagy összezúzott fokhagymát a joghurttal és a reszelt uborkával összekeverjük. A tzatzikit sóval, borssal ízesítjük. A húscsíkokat a felhevített olajon kb. 5 perc alatt megsütjük. Hozzáadjuk a cukkinit, további 2 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. A pitát mikróban felmelegítjük, a tetejét levágjuk. A húst a salátával, a paradicsommal meg a sajttal összekeverjük, és a pitába töltjük. A tatzikit külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.