Előkészítés: Az epret szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, majd meghintjük a porcukorral, a citrom átszűrt levével és a likőrrel, fedő alatt 30 percig pihentetjük-érleljük. Alufóliából 8 db 10-12 cm széles, 35 cm hosszú csíkot vágunk, és szorosan a felfújtformák köré simítjuk.
Elkészítés: A gránátalmát „derékban” félbevágjuk, szétnyitott ujjú tenyerünkbe fogjuk, és evőkanállal erősen megütögetjük, hogy a magok kihulljanak belőle. Félreteszünk a díszítéshez 2 evőkanálnyit, a többit áttörjük, levét az eperhez adjuk, és nem túl finomra, inkább darabosra turmixoljuk. A kristálycukrot és 6 evőkanál vizet 1 percig forraljuk. Meleg, de nem tűzforró vízfürdőbe állított, fém habüstbe csúsztatjuk a tojásfehérjéket, keményre felverjük, majd vékony sugárban, apránként hozzáöntjük a meleg szirupot, és fényes habbá verjük. Felverünk 4 dl tejszínt. Apránként a tojáshabhoz adjuk az eperturmixot, aztán a tejszínhabot, és arányosan elosztva az alufóliával felmagasított formákba simítjuk. Legalább 4 órára betesszük a mélyhűtőbe. Tálalás előtt 15 perccel kivesszük a mélyhűtőből a formákat, lehántjuk róluk az alufóliát. Kemény habbá verjük a maradék 4 dl tejszínt, csillagbetétes habzsákba szedjük, és vastagon bevonjuk vele a parfét, végül megszórjuk a félretett gránátalmamagokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.