Elkészítés: Az összetevőkből összeállítjuk a tésztát, és fél órára hűtőbe tesszük. Utána 5 mm vastagságúra kinyújtjuk. Pohárral köröket szaggatunk, és belehelyezzük a kikent kis tortaformákba. Mindegyik alját villával megszurkáljuk, és addig sütjük, míg pirosodni kezd.
Közben megfőzzük a pudingot, kihűtjük és hozzákeverjük a rumot, a vajat és a végen óvatosan a fölvert tejszínt.
A kosárkákat 3/4-ig töltjük krémmel, majd feltöltjük a gyümölccsel. A zselét elkészítjük az utasítás szerint. Mikor hűlni kezd, ráöntjük a gyümolcsök tetejére.
A finomságot hűtőben hűtjük tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.