Elkészítés: Pudingot készítünk a tejből, a cukorból és a vaníliás cukorból a tasakon lévő utasítás szerint, majd belekeverjük a mascarponét vagy a natúr sajtkrémet. A tejszínt a habfixálóval és a porcukorraal kemény habbá verjük, majd a pudingos krémmel összekeverjük.
Poharakba vagy kelyhekbe rétegezzük úgy, hogy alura puding, annak tetejére a baracklekvár kerüljön, a rétegek közé szórjuk a sárgabarackokat. A legfelső réteg puding legyen, amire ráhelyezzük a szőlőszemeket, ráreszeljük a csokit. Fogyasztásig a hűtőben tároljuk!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.