Elkészítés: Pudingot készítünk a tejből, a cukorból és a vaníliás cukorból a tasakon lévő utasítás szerint, majd belekeverjük a mascarponét vagy a natúr sajtkrémet. A tejszínt a habfixálóval és a porcukorraal kemény habbá verjük, majd a pudingos krémmel összekeverjük.
Poharakba vagy kelyhekbe rétegezzük úgy, hogy alura puding, annak tetejére a baracklekvár kerüljön, a rétegek közé szórjuk a sárgabarackokat. A legfelső réteg puding legyen, amire ráhelyezzük a szőlőszemeket, ráreszeljük a csokit. Fogyasztásig a hűtőben tároljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.