A tejszínt kemény habbá verjük a citrom kifacsart levével és a porcukorral. Hozzáforgatjuk a simára kevert tejfölt. A gyümölcsöket megmossuk, és szárazra törölgetjük. A megtisztított eperszemeket felszeleteljük. 6 db mini gyümölcstortaformát kivajazunk.
A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, és hat részre vágjuk. A formákba nyomkodjuk úgy, hogy peremük is legyen. A túllógó tésztaszéleket levágjuk. Befedjük mindet sütőpapírral, és mindbe egy-egy rétegben lencsét vagy szárazbabot öntünk, hogy lenyomja a papírt.
Az apró tortaalapokat 190 fokos sütőben 13-15 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a babot vagy lencsét, illetve a sütőpapírt is. A tésztát hagyjuk kihűlni, majd mindbe tejszínes krémet kanalazunk, és a tetejükön elrendezzük az előkészített gyümölcsöket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.