Elkészítés: A tésztát meggyúrjuk, majd egy nagyobb tepsi aljára szétnyomkodjuk, hogy pereme is legyen. Erre ráhelyezzük mondjuk a félbevágott sárgabarackot, szorosan egymás mellé. Megszórjuk a porcukor és morzsa keverékével. Most elkészítjük a felső tésztát. A 3 tojás sárgáját a tejföllel és a cukor felével habosra keverjük, hozzáadjuk az 5 dkg lisztet, majd óvatosan belekeverjük a tojásfehéjékből felvert habot a cukor másik felével. Ezt a keveréket simítjuk a gyümölcs tetejére. Közepesen előmelegített sütőbe (180 fok) helyezzük, és kb. 35-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.