Elkészítés: A gyümölcsöket megtisztítjuk, felaprózzuk, a barnulásra hajlamosakat meglocsoljuk citromlével, lazán összekeverjük, majd lecsepegtetjük (mélyhűtött, szobahőmérsékleten felengedett gyümölcsöt, befőttet is használhatunk, az a fontos, hogy ne áztassa el a krémet!).
A mascarpone krémsajtot habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és több részletben a tojásos krémbe forgatjuk (egy kicsit híg lesz, nem baj!).
A babapiskóta felével kibélelünk egy négyszögletes üvegtálat, meglocsoljuk a likőr felével, majd megkenjük a krém felével, és belenyomkodjuk a gyümölcsöt. Beborítjuk a maradék piskótalapokkal, meglocsoljuk a maradék likőrrel, elsimítjuk rajta a maradék krémet.
Legalább 6 órára/1 éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük. Tálalásig hidegen tartjuk, majd kakaóporral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.