Elkészítés: A fél kiló túrót a 3 tojás sárgájával és 10 dkg cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és egy csipet sót. A maradék 5 dkg cukorral 3 kiskanál zselatint elkeverünk, majd felöntjük a fél liter tejjel, felforraljuk. A túrós masszához keverjük, majd az egészet kivehető aljú vagy oldalú - lehetőleg nem fém - tortaformába öntjük. Ha csak fém van, béleljük ki fóliával az alját és az oldalát is. (Kicsit macerás, de megéri, mert a túró savtartalma megtámadja a fémet, s fémízű lesz a torta.)
Hűtőbe rakjuk dermedni, majd kb. 4 óra múlva gyümölccsel és a gyümölcszselével díszítjük. Pár óra dermedés után szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.