Elkészítés: 2,5 dl hideg vízbe beáztatunk 1 csomag étkezési zselatint. 2,5 dl tejet felforralunk, és hozzáöntjük a beáztatott zselatinhoz, majd jól összekeverjük, és hagyjuk hűlni.
25 dkg margarint 25 dkg porcukorral habosra keverünk, hozzáadunk 4 tojássárgáját és 1 csomag vaníliás cukrot, 50 dkg túrót és ízlés szerint mazsolát, reszelt citromhéjat (esetleg fahéjat, én ezt kihagytam). Összekeverjük a kihűlt zselatinnal, és tortaformába öntjük, hűtőbe tesszük.
Dermedés után a tetejére gyümölcsöt rakunk, és gyümölcskocsonyával bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.