Elkészítés: Egy tűzálló edényt kizsírozok, alját és oldalát karikára vágott vöröshagymával kirakom. A rizst zsíron megdinsztelem, vízzel feleresztem és puhára párolom.
A hússzeleteket forró zsírban pirosra sütöm, a zöldpaprikát a hús zsírjában puhára dinsztelem. A hagymával kirakott tál aljára rakok egy sor rizst, erre a sült húst, bőven megkenem tejföllel, rá egy másik sor rizs, erre a dinsztelt paprika, majd tejföl kerül. A tetejére ismét rizs, amelyet - miután megkentem tejföllel - karikára vágott paradicsommal is kirakom, és a hús után marad pecsenyeszafttal meglocsolom.
Addig sütöm, míg a teteje szép piros lesz, és a paradicsom is pirulni kezd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.