Elkészítés: Hámozott fél almákkal kirakunk egy előzőleg sütőpapírral kibélelt tepsit. Az almát megszórjuk fahéjjal, és elkezdjük sütni (kb. 175 fokon). 6 tojásból piskótát keverünk: felverjük a 6 tojás fehérjét 6 evőkanál kristálycukorral, ha kemény, hozzáadjuk a tojássárgákat és 6 evőkanál lisztet, végül fél csomag sütőport. Ezt a piskótatészát ráöntjük a félig megsült almákra, és egyenletesen elosztjuk rajta. Tűpróbáig sütjük, majd tálcára borítjuk, és lassan lehúzzuk róla a sütőpapírt (alul a piskóta, felül az alma).
A krémhez a margarint 3 evőkanál porcukorral habosra keverjük, a 2 csomag pudingport 7 dl tejjel felfőzzük. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a cukros margarinnal, majd a piskótára kenjük. A 2 csomag tejszínhabpótlót 3 dl tejjel felverjük, habfixálót rakunk bele, mert a hab így sokkal tartósabb lesz. A tejszínhabot a pudingos krémre kenjük, majd a tetejét megszórjuk fahéjjal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.