Elkészítés: Elkészítjük a piskótát: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját a kristálycukorral habosra verjük, hozzáadjuk a lisztet, a kakaókat és a sütőport. Majd végül a habot hozzákeverjük, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, megsütjük.
A meggybefőttet leszűrjük, és a levében a 2 csomag pudingport pár kanál cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük. Ha besűrűsödött, a meggyeket belekeverjük.
A tejszínhabot felverjük keményre.
Összeállítjuk a sütinket: a piskótát 2 részre vágjuk, megtöltjük a krémmel, a tetejére simítjuk a habot, végül a tetejét megszórjuk csokidarával vagy reszelt csokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.