Elkészítés: A tojások sárgáját a zsiradékkal és a cukorral habosra keverjük. Néhány kanálnyi kávét hozzáöntünk az elején, hogy könnyebben habosodjon, így keverjük habverővel legalább 5 percig. Ezután hozzáöntjük a többi kávét is, majd a dióval és a sütőporral elkevert lisztet.
Közepes méretű tepsibe öntjük, és közepes tűznél sütjük tűpróbáig. Ez kb. 25-30 perc.
Amíg sül a tészta, kemény habot verünk a tojások fehérjéből a cukorral. Amikor a tészta már megsült, kivesszük a sütőből, rákenjük a habot, és visszatesszük a sütőbe, amit takaréklángra állítottunk. Még kb. 5-10 percig szárítjuk, amíg a hab megsül a tetején.
A kihűlt süteményt vizes késsel szépen fel lehet szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.