Elkészítés: A tésztához a 4 db tojásfehérjét 4 evőkanál vízzel habosra verjük. Lassan 20 dkg cukrot adunk hozzá, s tovább keverjük. A tojások sárgáját 4 kanál vízzel kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a szódabikarbónát, és a kakaóport is belekeverjük, végül összeforgatjuk a tojásfehérjével.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe tesszük. A sütés ideje 30 perc 3-as fokozaton.
A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük a liszttel, a tejjel és a vaníliás cukorral. Ha már jó sima, megfőzzük krémnek. A cukrot a margarinnal habosra keverjük, s a kihűlt krémhez hozzáadjuk. A krémet a kisült piskóta tetejére kenjük.
A tetejére a megmaradt tojások fehérjét 25 dkg cukorral gőz fölött felverjük habnak (egy kis citrommal lehet ízesíteni). Ha jó kemény a hab, rákenjük a krém tetejére, majd főzőcsokit reszelünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.