Elkészítés: A tészta hozzávalóit (liszt, margarin, tojássárgája, cukor, sütőpor) kevés tejjel összedolgozzuk. 1,5 órát hűtőben pihentetjük.
Közben a habhoz a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük.
A tésztát 4 részre osztjuk, kinyújtjuk, megkenjük habbal és megszórjuk mandulaforgáccsal. Egy tepsi hátán egyenként kisütjük (vigyázat, könnyen törik!).
A krémhez a tejben megfőzzük a vaníliás pudingport. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingkrémhez adjuk.
A kihűlt krémmel megkenünk három tésztalapot, egymásra helyezzük, a tetejét pedig befedjük a negyedik mandulás lappal úgy, hogy a mandulás része legyen felül. Az egyik lapot megkenhetjük baracklekvárral is, mielőtt a krémet rákennénk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.