A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral kikeverjük, a fehérjét kemény habbá verjük. A habba belekeverjük a tojáskrémet, majd beleszitáljuk a lisztet. Belekeverjük a darált diót is. A masszát kivajazott, kilsztezett tepsibe simítjuk. Egyenletesen elosztjuk rajta a kimagozott meggyet. Középmeleg sütőben tűpróbáig sütjük. Deszkára borítjuk és még melegen meglocsoljuk a rummal. Kihűlve felszeleteljük, az egyes szeleteket tejszínhabbal díszítjük és megszórjuk reszelt étcsokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.