Elkészítés: 1. A tésztához a sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojássárgákat a cukorral jól elkeverjük, a sütőporral elkevert lisztet beleszitáljuk, a tojásfehérjét egy csipet sóval keményre felverjük, és 1/3-onként óvatosan beleforgatjuk a tésztába. Vajjal kikent vagy sütőpapírral kibélelt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
2. A krémhez a gyümölcsök kivételével a krém hozzávalóit egy tálban összekeverjük úgy, hogy kemény, kenhető tölteléket kapjunk.
3. A piskótát kiborítjuk a formából, ha kihűlt, három részre vágjuk, a krémmel megtöltjük. Ha egy piskótaszeletet megkentünk, a krémbe nyomjunk néhány szem szedret, banánkarikát. Ha elkészült, a maradék krémmel bevonjuk, gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.