A z élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet összegyúrjuk a vajjal, az élesztős folyadékkal, sóval, szükség szerint kevés vízzel. Meleg helyen kelesztjük. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a vastagon felkarikázott hagymát. Sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük. A megkelt tészát 5 mm vastagon kinyújtjuk, tepsibe fektetjük és forró sütőben 10 percig elősütjük. Kirakjuk a párolt hagymával, leöntjük a tojással elkevert tejföllel és visszatoljuk a sütőbe. Aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.