A z élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet összegyúrjuk a vajjal, az élesztős folyadékkal, sóval, szükség szerint kevés vízzel. Meleg helyen kelesztjük. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a vastagon felkarikázott hagymát. Sóval, borssal, köménymaggal ízesítjük. A megkelt tészát 5 mm vastagon kinyújtjuk, tepsibe fektetjük és forró sütőben 10 percig elősütjük. Kirakjuk a párolt hagymával, leöntjük a tojással elkevert tejföllel és visszatoljuk a sütőbe. Aranysárgára sütjük.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.