A vöröshagymát tisztítsuk meg. A fokhagymát fokhagymanyomón préseljük át, majd egy kevés sóval alaposan keverjük össze.
Egy fazékban olvasszuk fel a 3 evőkanál zsírt, adjuk hozzá a hagymát, az apróra vágott csilipaprikát, és a sós fokhagymát. Kis ideig pirítsuk a keveréket, majd öntsük fel a zöldségleves alaplével és a fehérborral. Ízesítsük sóval, borssal, cukorra és reszelt szerecsendióval. Adjunk hozzá ízlés szerinti mennyiségű, apróra vágott majoránnát, és főzzük 15 percig.
A kenyeret kockázzuk fel, majd pirítsuk szép aranybarnára az olívaolajon. A juhsajtot nagylyukú reszelőn reszeljük le. A levest a kenyérkockákkal és a reszelt sajttal megszórva tálaljuk. Ízlés szerint petrezselyemzölddel is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.