Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, hogy formázható legyen, ha kell, még tegyünk hozzá lisztet. 20 percig pihentetjük.
Közben a bacont csíkokra vágjuk, a hagymát kockára, és összesütjük. A többi töltelékhez valót habverővel összekeverjük, majd ráöntjük a szalonnás alapra, összekeverjük.
Peremes piteformába vagy kerek sütőformába simítjuk a tésztát, kibéleljük vele, az oldalát is. 160 fokon 5 percet sütjük, majd a tölteléket a tészára öntjük, ráreszeljük a sajtot. Kb. 175 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.