Elkészítés: A húst megmosom, vékony, de nem túl hosszú csíkokra vágom. A hagymákat félbevágom, és közepes vastagságúra szeletelem.
Külön edénybe teszem a hagymát is, a húst is, nem túl sok olajat öntök alá, hogy a végén ne legyen túl olajos. Mindkettőt ízesítem ételízesítővel és borssal. Aki szereti, kicsit bátrabban bánhat a borssal, nem árt meg neki. A húst jól megpirítom (először bő leve lesz, nem kell megijedni, fedő alatt szoktam puhítani, és mikor már puha, leveszem a fedőt, és zsírjára sütöm). Miután mindkettő kész, összeöntöm, jól összekavarom, kicsit dinsztelem együtt, ha kell, utánízesítem. Sós vízben főtt krumplival és savanyúuborkával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.